Du är här: Böcker

Böcker

Fixa maten själv! Kokbok som vänder sig särskilt till ungdomar av Anna Lycke

Fixa maten själv!

Fixa maten själv! är en kokbok som vänder sig särskilt till ungdomar och ger recept på bra och enkel mat för olika tillfällen.

Här hittar du recept på enkel, god mat och bakverk för olika tillfällen. Vad sägs om Mammas lasagne, Rymdmackor och Marängspöken - en hel armé! Anna Lycke, radiojournalist och kock, debuterar nu som kokboksförfattare.

Här delar OS-medaljören Stefan Holm med sig av sina egna matfavoriter, och dietisten Marina Sjöberg ger goda råd om mat till dig som tränar aktivt.

Bokens lekfulla bilder ger många fina tips på hur man på ett enkelt sätt kan göra vardagen till en fest!

Fixa festen själv! Anna Lycke visar dig hur du kan göra roliga fester året runt, alldeles själv!

Fixa festen själv!

Matpysslandets drottning Anna Lycke visar dig hur du kan göra roliga fester året runt, alldeles själv! Här behövs inga vuxna!

Bjud kompisarna på mello-fest, gör din egen halloween-fest eller bjud mormor på ett annorlunda kakkalas. Varje festtema innehåller recept och pyssel i olika svårighetsgrader. Välj det som passar dig bäst, det enklaste och snabbaste, eller det lite mer kluriga ...

Recept och pyssel blandas med fakta om eko-ägg och Fairtradechoklad, om olika allergier och hur du kan göra för att byta ut till exempel nötter och mjölk om någon på festen inte äter eller tål det.

Dessutom får du experthjälp i filmklipp som är kopplade till boken och som du hittar med hjälp av QR-koder. I filmerna visar Anna steg för steg hur du gör för att få till dekorationer och mängder av roligt, onyttigt- och nyttigt godis!

Allt för att du ska kunna Fixa festen själv!


Beställ böckerna hos Adlibris, Bokus eller CDON.